Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Ledig boligtomter

Boligtomter

Flå kommune har et nyere sentrum som stadig er under utvikling med flere servicetilbud som bl.a. kjøpesenter med flere butikker og spisesteder, bensinstasjoner, Thon Hotel, bank, kommunehus, skole 1.-10. trinn og ny barnehage i massivtre. Flåværinger er kjent for sin fantastiske dugnadsång og stå-på vilje, det er ikke uten grunn at vi kan tilby; flerbrukshall med treningssenter, squash-hall, tuftepark, ungdomklubb, svømmehall, bygdekino, skytebane, pumpetrack, ballbinge, motorcrossbane, bibliotek og Flå stadion med ny kunstgressbane m.m.

Friluftsmulighetene er mange og varierte i Flå. På sommeren kan du gå mange av våre fjelltopper med fantastisk utsikt. Du kan sykle langs frodige landkap, padle i Hallingdalselva, eller bade i Krøderen. På vinterstid kan du gå milevis på ski i preparerte skiløyper enten i lysløypa ved barnehagen, eller ved de mange hytteområdene i kommunen. Løypenettet varerer fra lette familieturer til lange dagsetapper. Du kan også ta en tur i alpinbakken for litt mer fart og spenning. I tillegg er det gode jakt- og fiskemuligheter året rundt i godt jaktterreng og gode fiskevann.

Er du under 35 år og ønsker å bygge eller kjøpe bolig i Flå kommune?
Flå kommune vedtok 31. mai 2012 å gi tilskudd til unge boligssøkene under 35 år.
For mer informasjon

Tunnelen II

Solrikt og sentralt plasserte utsiktstomter på Flå østside, barnevennlig og rolig. 18 boligtomter.

Tunnelen II er et nyere boligfelt sentralt plassert på østsiden av Flå. Boligfeltet kan by på flott utsikt og svært gode solforhold.
Boligfeltet er regulert for eneboliger og flermannsboliger. Tunnelen II er det perfekte stedet for barnefamilier, her er det flere planlagte lekeplasser og fine friområder med mye boltringsplass. Tomteområdet ligger kun knappe 2 km fra sentrum.

Ønsker du omvisning i tomtefeltet ta kontakt med Eiendomsmegler 1 Fjellmegleren v/Joakim Fosse Martinse, telefon 955 59 029, e-post: joachim@em1fjellmegleren.no eller Susanne Smedsgård Østro, telefon 456 11 320, e-post: susanne@em1fjellmegleren.no

 

Boligområde Kittilsviken i Flå

Midt i naturen, vakker utsikt over Krøderen, under to timer fra Oslo. Flå kommune vil gjerne komme i kontakt med folk som er interessert i å være med å utvikle området og med fratidige innbyggere.

For mer informasjon ta kontakt med ordfører Merete Gandrud, tlf. 32 05 36 00, eller mail merete.gandrud@flaa.kommune.no

Nytt boligfelt i Sørbygda

Nytt boligfelt i Sørbygda

I planutvalgets møte i juni ble reguleringsplan for boligfelt i sørbygda hos Karsten Ekeren vedtatt.
Vedtatt i kommunestyremøte 19. november 2009.
Interesserte kan kontakte Karsten Ekeren.

Kommunale boligtomter

Kommunale boligtomter Bedehusmoen

Flå kommune har fortsatt ledige tomter på Bedehusmoen (Gulsvik)

Kommunale boligfelter Ødegårdsmoen

og Ødegårdsmoen (Stavn).
Interesserte kan hendvende seg til Flå kommune, servicekontoret.
Tlf. 32 05 36 00

Boligtomter på Vikberget (Gandrud eiendom)

 

Boligfelt Vikberget

I boligfeltet på Vikberget er det etter gjeldende reguleringsplan 4 eneboligtomter. I henhold til detaljreguleringspaln er det også lagt til rette for 3 bygg med tilsammen 12 leiligheter. I tillegg er det regulert 1 vertikaldelt  2-mannsbolig og 2 eneboliger. Totalt 48 nye boenheter. 
Interesserte kan ta kontakt med Kristen Gandrud på telefon 911 30 679, e-post: kristengandrud@gmail.com

Boligtomter i Seterstøkroken

Boligtomter i Seterstøkroken

Hans H. Gulsvik har fått fradelt to tomter på Kårmo og fire tomter i Seterstøkroken. Disse tomtene er til salgs og interesserte kan ta kontakt med Hans H. Gulsvik.