Pressemelding fra Flå kommune 11.04.2021

Den 10.april fikk kommunen melding om at 1person i 20-årene er smittet av covid-19 med lette symptomer. Vedkommende har bostedsadresse Flå og var her i påska, men oppholder seg vanligvis ikke i Flå. 5 personer er fortsatt i karantene. Usikker smittekilde, og dermed krevende smittesporing. Totalt er 21 personer testet i forbindelse med smittesporing i helgen.

Både hurtigtestene og vanlige tester er alle negative.

Kommunen har satt inn målrettede tiltak for å få kontroll på tilfellet og følger situasjonen tett.

Alle som får en luftveisinfeksjon med feber, hoste, tungpustenhet, tap av smak- eller luktesans, sår hals, eller føler seg syke, må ta kontakt med kommunen for å bli testet for Covid-19.

Hvis du har symptomer som kan skyldes Covid-19, skal du holde deg hjemme. Ved behov for helsehjelp skal du kontakte lege på telefon. Du skal ikke oppsøke lege eller annen helsetjeneste.

Har du symptomer, bli hjemme og ta kontakt per telefon 32053627 eller 116117, så vil du få beskjed om hva du skal gjøre.

Thon hallen og treningssenteret er åpent fra 13.04.21 og alle covid-19 prøvene er negative.

Flå 11.04.21
Merete H. Gandrud