Flå kommune

Flå - Først i Hallingdal

Min side  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (Cookies) på Flå kommunes nettsider

Flå kommune bruker informasjonskapsler for å analysere det generelle brukermønsteret på www.flaa.kommune.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside, som for eksempel www.flaa.kommune.no. Innholdet i informasjonskapslene utveksles mellom din datamaskin og www.flaa.kommune.no hver gang du ser på en nettside. Kapslene sørger for at nettstedet fungerer best mulig. Ingen personlig eller identifiserende informasjon blir lagret og vi kan ikke identifisere enkeltbrukere. I forhold til den norske Ekom-loven er samtykke gitt så lenge innstilinger i nettleseren er satt til å godta informasjonskapsler og det finnes informasjon om bruk av disse på nettsiden. Du kan hindre at informasjonskapsler lagres på datamaskinen ved å endre innstillingene i nettleseren.

Informasjonskapsler som benyttes av Flå kommune

ASP.NET_Sessionld:

Informasjonskapselen brukes for at publiseringsløsningen vår skal fungere. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

ARRAffinity:

Håndterer lastbalansering. Ingen personlig informasjon. Informasjonskapselen fjernes fra datamaskinen når du lukker nettleseren.

AddThis:

Informasjonskapselene sørger for at du ser oppdatert teller hvis du deler en side med AddThis sosial deling. Varighet på 2 år. Ingen data fra disse sendes tilbake til AddThis

Google Analytics

Informasjonskapselen samler inn informasjon for statistikk om bruk av nettsider. Dette for at kommunen skal kunne optimalisere sidene og gjøre de enklere for brukeren. Kommunen får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er mest besøkt osv.

EPiServer innlogging

Informasjonskapselen gir tilgang til EPiServer om man er innlogget (gjelder kun ansatte i Flå kommune som har tilgang til EPiServer)