Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Informasjon om koronavirus i Flå kommune

• Hold deg hjemme hvis du føler deg syk, og unngå kontakt med personer som har risiko for å bli alvorlig syke dersom du har nyoppståtte luftveissymptom.
  • Du trenger ikke holde deg hjemme i 4 døgn.
  • Kontakt lege hvis du har behov for helsehjelp.
  • Du trenger ikke teste deg med selvtest. Hvis du likevel har fått en positiv test, gjelder de samme rådene om å holde deg hjemme hvis du føler deg syk.
  • Du trenger heller ikke registrere positive selvtester hos kommunen. Linken til selvregistering på hjemmesiden er derfor fjernet.
  • Det gjelder egne anbefalinger for de som har økt risiko for å bli alvorlig syke med covid-19 på Råd og informasjon til risikogrupper og pårørende (fhi.no).
  • I en overgangsperiode vil det være tilgjengelige selvtester i kommunen for de i befolkningen som likevel ønsker å teste seg. Rådene ved positiv og negativ test er de samme; hold deg hjemme hvis du føler deg syk. Tester kan hentes på Servicekontoret Veksthuset.
  • Se mer informasjon her om hva du skal gjøre ved Nyoppståtte luftveissymptomer (fhi.no).