Slik skal du melde fra om positiv hjemmetest

Positive hjemmetester/hurtigtester for Covid-19, som du har tatt hjemme, på jobb eller lignende skal nå meldes inn via nettløsningen ReMin.

Flå kommune ber også hyttebeboere melde fra ved positiv test.

Dersom du ikke har mulighet til å benytte den elektroniske løsningen er det mulig å melde ifra på telefon.

Nettside
Gå inn på nettsiden https://hjemmetest.remin.no/flaa for å registrere positive hurtigtester. Du må logge deg inn med BankID/buypass og det er mulig å registrere både for deg selv og for andre.

På siden blir du bedt om å oppgi dato for test, informasjon om når symptomene dine startet, og kontaktinformasjon.

Så snart du har registrert din positive test vil smittesporingsteamet i kommunen bli varslet, og du vil motta en SMS med informasjon på nummeret du har oppgitt. Smittesporingsteamet vil kontakte deg så raskt det lar seg gjøre.

Telefon
Hvis du ikke har mulighet til å benytte nettsiden, er det mulig å ringe oss ved positiv test. Ring telefon 901 83 201 for å melde ifra. Telefonen er betjent alle hverdager/helgedager 08.00 – 22.00