Flå kommune

Flå - Først i Hallingdal

Min side  Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Klar for Bringenatten opp? Er du like sprek som ordføreren?

Bringenatten opp - Nes 30. oktober

Ordfører Tor-Egil Buøen er utfordret til å stille i motbakkeløpet Bringenatten opp søndag 30. oktober og vil gjerne ha følge av flere bygdefolk.
Ordførerkollega Tore Haraldset i Nes har allerede målet klart for sin andre deltakelse i langrennsgruppa i Nesbyen IL sitt motbakkeløp, Bringenatten opp, søndag 30. oktober: Komme seg opp til topps, slå tiden sin fra i fjor og i tillegg ha med seg over 200 deltakere til mål!
I fjor deltok over 160 små og store i Bringenatten opp. Dette gjør motbakkeløpet til det desidert største løpet i Hallingdal og nå vil han også utfordre seg selv litt ekstra med å utfordre de andre Hallingdals-ordførerne.
Tor-Egil Buøen var i yngre dager en habil svømmer, men går ikke av veien for å ta en tur i bratt terreng - han har tross alt jaktet både fugl og storvilt i hele høst og er seigere enn de fleste til å gå.
Den som vil prøve formen, kan slå følge med ham på søndag.

Flere av ordførerne i Hallingdal har allerede bekreftet at de er klare for motbakkedysten som først og fremst handler om å delta og komme seg til topps de litt over 400 høydemeterne langs drøyt 4 km skogsbilvei. Bringenatten opp har ambisjon om å være både et breddearrangement for turgåere og trimmere i alle aldre i tillegg til å være en tøff konkurranse for de aktive som kjemper om løyperekorder og pengepremier til topp 3 i herre- og dameklassen.
Trimmerne starter kl 11.00, mens konkurranseklassen starter kl 12.00.
Nesbyen IL Langrenn lover liv og røre ved mål med aggregatdrevet speakertjeneste med rapporter fra følgebil under konkurransen.
Næringslivet har sponset flotte uttrekkspremier.
Mer info finnes på www.nesbyenil.no eller www.skuemotbakkecup.no