Viktig informasjon fra Flå kommune

Flå kommune viser til pressekonferansen den 24.mars 2020, der regjeringen viderefører alle tiltakene som er iverksatt for å bekjempe utbruddet av koronavirus i Norge frem til over påske, til og med 13. april.

Det betyr at regjeringens vedtak i dag blir nye uker med sterke begrensninger på livene våre. Men vi gjør det for alle de vi er glade i.
For at de skal kunne beholde sine liv. Så en alternativ påske er en liten pris å betale i disse tider.

Vi må alle nå begynne å tenke på om vi kan drive vår normale virksomhet på en noe unormal måte. Slik at vi kan jobbe, samtidig som vi sikrer at vi ikke smitter andre i disse nasjonale dugnadstider.

Merete Gandrud
ordfører