TV-aksjonen 2021 - Plan

TV-aksjonen NRK 2021 går til Plans arbeid for å bekjempe barneekteskap. I år går TV-aksjonen av stabelen 24. oktober

I mer enn 80 år har Plan jobbet for at alle barn skal ha like rettigheter. Organisasjonen jobber med de mest marginaliserte barna i verden. Der barn ikke har det bra, har jenter det verst. Derfor setter Plan jenter først.

Beskyttelse av barn er fundamentet for alt Plan gjør. Barneekteskap handler oftest om fattigdom, tradisjoner og manglende kunnskap, men det er en skadelig praksis som må bekjempes. Barn skal få være barn, og jenter skal ha like muligheter som gutter. Tiltak for å hindre barneekteskap er blant Plans viktigste oppgaver for å oppnå målet om å gi barn en bedre fremtid, med god helse og utdanning.

For mer informasjon om TV-aksjonen, se

www.blimed.no

TV-aksjonen 2021 vil det et etterlengtet besøk av bøssebærere til alle husstander i Flå.
I tillegg til å være bøssebærer blir det også mulighet for å opprette din egen digitale bøsse, slik som i 2020.

Bøssebærerne starter å besøke husstandene kl 16.00.

I år holder Frivilligsentralen åpent under TV-aksjonen. Vi serverer noe godt å bite i til alle bøssebærere og frivillige etter de har vært ute bidratt til årets gode formål.

Vi ønsker at dette skal bli en hyggelig ettermiddag/kveld for alle som deltar