Søknad om barnehageplass og SFO-plass 2020/2021. Søknadsfrist 1. mars

Dersom du skal beholde barnehageplassen slik den er i dag, så trenger du ikke søke/foreta deg noe.

På Flå kommunes nettside ligger linken https://barnehage.visma.no/Flaa

direkte til Visma Flyt Barnehages foresattportal. Ved å klikke på denne linken, kommer du til innloggingssiden i foresattportalen. Du logger deg inn med elektronisk ID via ID-porten.

Søknad om barnehageplass består av flere trinn, hvor dere må legge inn informasjon.

Under andre opplysninger – i kommentarfeltet – kan dere legge inn dagvalg dersom dere søker deltidsplass (3 eller 4 dager).

Søknaden sendes elektronisk. Når søknaden er sendt, vil du motta en bekreftelse på den e-postadressen du har oppgitt i søknaden.

Oppstartdato for barnehageplassen er ca. 15.august, og du vil få svar på søknaden innen utgangen av mars måned

Søknad om SFO-Plass