Selvhjelp i Hallingdal

Selvhjelp i Hallingdal er et nettverk med samhandling mellom kommunene i Hallingdal for å fremme selvhjelp og selvhjelpsgrupper. Et samarbeid mellom fag og frivillighet lokalt og Selvhjelp Norge nasjonalt. For å synleggjørae dette har vi utarbeidet en brosjyre med illustrasjoner og kontaktinfo som kommer i postkassen til alle husstander i Hallingdal 16. desember. I tråd med podcasten Gullet i dritten er målet å gjøre selvhjelp mer tilgjengelig, øke kunnskapen om selvhjelpsgrupper som verktøy for livsmestring, samt senke terskelen for å ta kontakt.

Nettverket har mange ideer for å synleggjøre seg lokalt i Hallingdal i det komende året 2022.

Er du nysgjerrig på hva dette er, og hva det kan bety for deg?
Slå på trå’n, send sms eller e-post til en av våre kontakter;

du finner de i brosjyren her.