Registrering og formidling av ledig helsepersonell

Helsedirektoratet oppfordrer helsepersonell som ikke allerede jobber ved et helseforetak eller i en kommune, til å stille seg til rådighet. Registrering er viktig for å gi myndighetene en god oversikt over de nasjonale reservepersonellressursene.

Mange har allerede meldt sin interesse direkte til et helseforetak eller kommune. Vi ber allikevel om at dere som fortsatt er ledige om også å registrer dere i Helsedirektoratets register.

Hvis du er ansatt i universitets- og høyskolesektoren men har ekstra kapasitet eller er permittert på grunn av stengte skoler, kan du også registrere deg som tilgjengelig helsepersonell. Dette bør imidlertid avtales med arbeidsgiver.

Registrert informasjon om ledig helsepersonell vil gjøres tilgjengelig for tjenestene. Etter hvert som behovet melder seg kan personer som er registrert som reservepersonell, bli kontaktet av den aktuelle kommunen eller HF. Det er viktig at registreringsstatus holdes oppdatert slik at vi vet hvem som er aktivt tilgjengelig til enhver tid.

Takk for at du er med!

Registreringsskjema (nasjonalthelsepersonell.no)