Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Pårørendeskole

Kurs for pårørende til personer med demens - Høsten 2022

Løvblad.jpg

Arrangør: Flå kommune, demensteamet.

Hva er pårørendeskole?
Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Personen med demens kan bo hjemme eller på institusjon.
Gjennom faglige forelesninger, plenums- og gruppesamtaler får du kunnskap om demens og innsikt i hvilke følger sykdommen kan ha for personen med demens, deg som pårørende og øvrige familie.
Du treffer andre pårørende i samme situasjon og fagpersoner med kompetanse på området.

Hva inneholder kurset?
Kurset er lagt opp over 4 samlinger med mulighet for digital deltakelse. Temaene er:

• Hva er demens? sykdomslære
  • Kommunikasjon med personer med demens
  • Pårørendes opplevelse og egenomsorg
  • Fremtidsfullmakt, Lovverk – rettigheter for personer med demens og deres pårørende.
  • Tilbud i kommunen

Dato, sted:
21.september– digitalt/ fysisk
28. september – digitalt/ fysisk
12. oktober – digitalt/ fysisk
20. oktober – Flåheimen. avd. Solgløtt

Tid:
Kl 18:00-21:00

Det vil bli enkel servering.

Påmelding til:

Hukommelsesteamet i Flå, ved Kristin Gullingsrud, tlf. 97704488, E-post: kristin.gullingsrud@flaa.kommune.no Kari S. Rapp, tlf. 41410773 E-post: Kari.stillingen.rapp@flaa.kommune.no

Sist endret: 05.09.2022