Kontakt oss Ledige stillinger Min side

Gospelkoret Celebration med Petter Anthon Næss og band i Flå kirke

Nå kommer endelig gospelkoret Celebration med dirigent Petter Anthon Næss og band tilbake til Flå kirke og har konsert søndag 17. mars kl 18.00

Celebration_Gospel.jpg

Koret består av 40 medlemmer og ledes av Petter Anthon Næss.
Koret hadde 25 års jubileum i 2023 og dette ble feiret med konserter i Spania med Hanne Krogh som gjesteartist. Dirigenten (Petter Anthon) jobber med mange kjente artister og koret er heldige som får samarbeide med flere artister, bl.a Bettan og Rein Alexander.

Celebration lover stor stemning når de kommer til Flå! Og det er bare å glede seg. En konsertopplevelse av de sjeldne i Flå kirke. Det har ikke har skjedd på mange mange år at så stort kor har sunget i Flå kirke. Dette blir garantert god stemning så dette har du ikke lyst til å gå glipp av. De har vært her en gang tidligere, og stemningen var til å ta og føle på. Bli med og fyll Flå kirke denne kvelden, slik at vi blir mange  konsertglade publikummere.  Det er lagt ut billetter på www.hoopla.no, men vi kommer også til å selge billetter i døra. Dørene åpner 30 minutter før konserten starter. Billetten koster litt mindre å kjøpe på nett.

Billettpriser på nett: 200 for voksne og 100 for barn/ungdom til og med ungdomsskolen. Billettgebyr (20 kr pr billett) kommer i tillegg.

Billettpriser i døra: 250 for voksen/150 for barn/ungdom.

For å kjøpe på nett kan du følge denne koblingen: CELEBRATION GOSPEL i Flå kirke 17. MARS - 17.03.2024 | Flå kirke | Kjøp billetter | Hoopla En av våre Flåværinger Arnhild Hellerud,  har vært med i dette koret i mange år tidligere og har derfor også vært bidragsyter til at vi har klart å booke koret til å komme tilbake å synge i Flå Kirke.
Det er vi takknemlige for. De har nemlig vært her tidligere for mange år siden, og stemningen var virkelig til å ta og føle på. Helt fantastisk. VELKOMMEN TIL DERE ALLE.

Sist endret: 09.02.2024