Besøk til beboere Flåheimen sykehjem. Informasjon til besøkende.

Fra og med 24.02.2021 er de aller fleste beboerne ved Flåheimen sykehjem fullvaksinerte. Det betyr ikke at de ikke kan bli syke, men sannsynligheten er mye mindre!

Vaksinerte beboere kan ha nær fysisk kontakt, også ansikt-til-ansikt, med et begrenset antall uvaksinerte besøkende, og de samme over tid. Antall besøkende bør ikke være flere enn nasjonale, eventuelt kommunale, bestemmelser tilsier. Beboeren bør selv bestemme hvem som er deres nærmeste.

Hvis både den besøkende og beboeren er vaksinert, kan de ha nær fysisk kontakt, også ansikt-til-ansikt. Kontakt med vaksinerte besøkende, kommer i tillegg til de uvaksinerte besøkende beboeren selv har definert som sine nærmeste.

Det vil ikke bli servert mat eller drikke til besøkende fra sykehjemmet. Dersom besøkende har med mat bør alle utføre håndhygiene før maten serveres og inntas. Besøkende skal ikke benytte sykehjemmets kjøkken.

Beboer kan ta imot gaver, blomster og lignende. Det er ikke behov for spesielle forhåndsregler, men viktig å følge generelle råd for håndhygiene, da dette bil forebygge indirekte kontaktsmitte.

Det er fortsatt viktig å avtale besøk på forhånd. Pårørende tar kontakt med sykehjemmet for avtale om besøk. Kontaktperson er sykepleiervakt institusjon. Telefon 475 18 308.

Når dere kommer på besøk vil dere bli møtt av sykepleier og dere får informasjon om smitteverntiltak og hvordan besøket skal gjennomføres.

Hold god avstand til de ansatte, det er et fåtall av dem som er vaksinert.

Hold også god avstand til andre beboere.

Avlys besøk hvis du har symptomer (selv om de er lette), restriksjoner fra den kommunen du bor i, utenlandsreiser eller opphold over tid fra områder med høyt smittetrykk.

Velkommen til Flåheimen sykehjem