Åpent møte om reguleringsplan for Gulsvik-Hallingporten torsdag 24.10 kl 18.00

Velkommen til åpent møte om reguleringsplan for Gulsvik-Hallingporten torsdag 24. oktober, kl. 18 på HallingEventYr Cafe

Søndergaard Rickfelt AS, i samarbeid med Flå kommune, inviterer til åpent møte og planverksted for å orientere og svare på spørsmål om reguleringsplanarbeid for Gulsvik-Hallingporten.

Formålet med møtet er å få innspill, ideer og synspunkt fra brukerne av området, beboere, barn og ungdom, næringsdrivende m.fl.  Materialet fra møtet vil brukes i det videre arbeidet med planen.

Program:

18.00   Innledning v/ Jon Andreas Ask, Flå kommune

18.15    Orientering om planarbeidet så langt

v/ Søndergaard Rickfelt AS

19.00   Planverksted – innspill, skisser, ideer, dialog

20.00  Diskusjon og oppsummering

20.30   Vel hjem!

Hovedtemaer for diskusjon vil være trafikk og adkomst, fritid og friluft, og næring og stedsutvikling.  Det er nyttig for oss å få innspill til både nåværende og framtidig bruk av området som kan inngå i planarbeidet videre.

For videre informasjon se flaa.kommune.no eller ta kontakt med Rachel Dix hos Søndergaard Rickfelt på rachel@sras.no.