Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Har du et favorittområde i Flå?

Har du et favorittområde i Flå som du synes bør være med i Norges mest komplette reiseguide?
Send inn ditt forslag!
Snart vil områdene som ble kåret til sin kommunes mest attraktive friluftslivsområde være merket av i NAF-boka som spesielt besøksverdige områder for folk som er på reise.

Allerede nå kan du finne de 80 innsendte områdene på den digitale NAF Ruteplanlegger og den digitale veiboken. Områdene skal også være med i den nye NAF-boka 2018. Flå kommune har ikke meldt inn sitt fineste friluftsområde.

Hvilket friluftsområde synes du er det vakreste i Flå? Beskriv området og hvorfor du synes det er det fineste. Legg gjerne ved et bilde eller to også. Sendes til kristine@flavekst.no

Det vil bli lagt ut en avstemming basert på innsendte bidrag i løpet av høsten.

Les mer og se hvem som allerede er meldt inn: http://www.norskfriluftsliv.no/naf-markerer-norges-fineste-friluftsomrader/