Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Sommergøy i Flå

Lag og foreninger, Frivilligsentralen og kommunen inviterer til Sommergøy i Flå

Dette er et lavterskel aktivitetstilbud som passer for alle – uansett ferdigheter. Aktivitet, fellesskap og mestring er fokus - og det skal være GØY! Det blir ulike aktiviteter hver dag, og man velger selv hvor mange, og hvilke dager man ønsker å delta.

TID: Siste uke i sommerferien, i uke 33.

ALDER: Fra 5. klasse (du som starter i 5. kl. høsten 2018) til. 10. klasse.

Det er gratis å delta, og vi serverer lunsj, juice og frukt hver dag.

Alle barn og unge fra i 4. til 10. klasse har fått utlevert informasjon og påmeldingsskjema.
Påmelding må foretas av foresatt. Det vil bli sendt ut mer informasjon til deltakerne v/foresatte i forkant av aktivitetene.

Ukesoversikt - Sommergøy i Flå

Alle frivillige og ansatte er underlagt taushetsplikt. Personopplysninger om deltakerne oppbevares frem til arrangementet avsluttes, og blir deretter makulert. Det vil bli laget risikovurdering og handlingsplan for alle aktivitetene. Ved påmelding og signering fra foresatte godkjennes det at deltakelse skjer på eget ansvar.

Søknadsfristen er onsdag 6. juni. Har du spørsmål, eller har du ikke mottatt informasjon og ønsker å melde på noen, så ta kontakt på post@flaa.frivilligsentral.no eller tlf. 90 76 70 11 mandag til torsdag 0900-1500.

Noen av aktivitetene kan ha maks antall påmeldte på ca. 20 deltakere. Du får beskjed om du har kommet med innen 12. juni.

Det er opprettet en egen Facebook-side som heter «Sommergøy i Flå». Der vil det også legges ut fortløpende informasjon før og under aktivitetsuka.

Tiltaket er støttet av Bufdir.