Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Innskriving til grunnskolen/SFO-plass 2018/2019

Innskriving til grunnskolen og SFO-plass for skoleåret 2018/2019

Alle foresatte som har barn som skal begynne i grunnskulen august 2018 skal motta vedtak om innskriving innen 10. desember. Dette gjelder barn født 2012 og eventuelt barn med vedtak om utsatt skolestart.

Foresatte som ikke har mottatt brev med vedtak fra skolen, og elever som flytter til kommunen i tiden frem mot skolestart, må ta kontakt med Flå skole på telefon 32 05 36 35, eller e-post flaa.skole@flaa.kommune.no .
Dette for at alle elever som skal begynne ved grunnskolen skal få vedtak om innskriving.

Hjemmene vil få tilsendt informasjon om besøk på skolen for barna, og om foreldremøte i løpet av vårhalvåret.

Det blir nye rutiner for søknad om SFO-plass. Mer informasjon kommer i januar 2018.