Kontrast   English   Kart   Nettstedskart   Tekststørrelse   Kontakt oss

Behov for nye verger i Hallingdal og Nummedal

Fylkesmannen i Buskerud søker etter flere verger i kommunene Flå, Nes, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Kongsberg, Nore og Uvdal, Rollag og Flesberg.

Vergemålsordningen skal sikre at interessene til mindreårige og voksne blir ivaretatt. Fylkesmannen oppnevner verger, og gir disse veiledning og opplæring så vergeoppdraget blir utført til beste for den som har verge.

Verger rekrutteres fra alle yrkesgrupper. Det stilles krav om egnethet, innlevering av politiattest og det foretas en kredittsjekk. Vergeoppdrag er et lønnet verv, som godtgjøres etter faste årlige satser.

Er du flink til å håndtere utfordringer, har kjennskap til regelverk og offentlige instanser, er flink til å formulere deg, har orden i egen økonomi og liker å gjøre noe for andre, så ikke nøl med å ta kontakt.

Mer informasjon om vergemålsordningen finnes på www.vergemal.no. Her finner du også søknadsskjema for å bli verge eller representant under fanen «Nyttige skjema».

Du kan kontakte Bente Alvestad på fmbubal@fylkesmannen.no, Karoline Helen Aas på fmbukha@fylkesmannen.no eller Hege Hjørund på fmbuhhj@fylkesmannen.no for ytterligere informasjon.