Foto: Martha Kristin Gaptjern

Revyen "1001, 1002, 1003, I Flå skal det skje"

TUSEN TAKK for innsatsen. Dere ungdommer gjorde en fantastisk jobb. Det er alltid like gøy å se hvordan dere stråler og leverer. Det kreves mye MOT for å stå på en scene, og MOT har dere mye av. Dere tørr å by på dere selv, tar noen sjanser selv om det kan være litt flaut og på toppen av det tar dere godt vare på hverandre.

Dere blir en utrolig sammensveiset gjeng som vi voksne blir veldig glad i. Selv om vi må innrømme at dere gir oss en del hodebry også. Dere kan faktisk være litt bråkete og veldig ukonsentrerte til tider, men dere er en morsom gjeng. Takk for at vi får være en del av hverdagen deres. Og til dere foreldre. Takk for lånet av ungdommene deres.  Dere så ikke mye til dem den siste helga. Vi hadde noen beinharde dager. Og slik blir det, når det er mange folk og mange hensyn og ta. Konfirmasjon, fotball, skole, musikkskole, pendling, jobb  m. m. Dere er en opptatt gjeng. Men, vi  gleder oss til neste år!!

Foto: Martha Kristin Gaptjern

Jeg vil samtidig takke Karsten Ekeren og Tor Egil Buøen for en utrolig sporty opptreden. Dere viste ikke hva dere gikk til, men den klarte dere fint. Tusen takk!

Arne Olav Mæhlum og Marianne Skinnes er  to utrolige gode støttespillere. Veldig artig å lage revy med dere. Dere stiller opp år etter år, alt basert på frivllig arbeid. Det er ikke få timer dere legger ned i revyen.  Men vi har også noen morsomme timer sammen. Tusen takk! Jeg vil også gjerne takke Brage v/Fredrik Nybråten som var med på å lage liv og røre under årets revy. Ikke verst at Ålinger vil være med å lage revy på Flå.  Og Fredrik, du også stiller opp år etter år. Foreldre som stiller med kaker, Jim Whiting som filmer revyen og Kristian Vidme som backet opp scenearbeiderne, tusen takk.

Vi har også noen gode sponsorer. Flå kommune, Lars Liens Minnefond, Reinsjøfjell, Høgevarde, Vassfarfjellet, Pernille,  Norsk Karaoke, Brye musikk og Foto, Destinasjon Bjørneparken og  Nes Prestegjelds Sparebank. Og ikke minst dere som møter opp på revyen. Takk for all støtte! Pengene går til KREATIV og det arbeidet som gjøres der.

HUSK: Vær raus med ros og tilbakemeldinger, ikke fordi dere alltid føler for det, men fordi virkningene er så gode. Ta vare på andre, støtt hverandre og ikke minst ta vare på dere selv.  ”Visjon Flå 2015 - Sammen er vi dynamitt”

God Sommer til dere alle!

Martha Kristin Gaptjern
Ungdomsleder/MOT-informatør